We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

EvenemangUutukainen kassajärjestelmä

Uutukainen kassajärjestelmä on löytänyt Kallille, minkä mukana uudistimme myös hissiliput snowcardeiksi. Snowcard maksaa 5€ ja on toiminnassa niin kauan kun se vain säilyy ehjänä ja tallessa. Jokaisen joka ostaa hissilipun tulee lisäksi ostaa snowcard kortti yhden kerran. 

Lisätietoja sähköpostitse tai soittamalla 0400 175 347"

Kausikortti kannattaa: päivä jopa alle pari euroa!

Kausikortilla saa mahdollisuuden lasketella, lautailla ja käyttää lasketteluhissiä aukioloaikojen puitteissa vaikka jokaisena talvipäivänä. Kausikortilla laskeminen on myös edullista: rinteiden ollessa auki yli 120 päivää talvessa, yhden laskettelupäivän hinnaksi tulee alle pari euroa. Näin edullista ja hauskaa liikuntaharrastusta talvipäiville on todella harvassa!

Kausikortti on voimassa koko rinnekauden aina kevääseen saakka. Vaikka naama tuleekin nopeasti tutuksi, pidäthän kausikorttisi myös näkyvillä aina hissiin mentäessä!

kalli kortti