We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x
KANSAINVAeLISET RUOKAMARKKINAT 900x600

Kansainväliset Suurmarkkinat

- , TornioHaparanda

Tornion markkinoilla on 500 vuoden historia. Suuren suosion saaneet Kansainväliset Suurmarkkinat ovat TornioHaparandassa nyt jo kolmatta kertaa.

Suurmarkkinoilla on esittelijöitä yli 30 maasta ja tarjolla on useiden maiden erikoisuuksia. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen ilmapiiri ja tietenkin tekemään mahtavia ostoksia.

Kansainväliset Suurmarkkinat tuovat maailman luoksemme

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla keskeinen idea on tuoda eri maiden ja maakuntien erikoistuotteet näyttävästi esille niin, että niitä esittelemässä ja myymässä ovat niiden alkuperäiset valmistajat tai tuottajat. Näitä onkin ilmoittautunut mukaan ennätysmäärä, yli 100 kauppiasta 35 eri maasta. Eurooppa on vahvasti esillä, mutta myyjiä on toki mukana ympäri maailmaa Amerikkaa ja Aasiaa myöden.

Aivan ainutlaatuinen on myös Kansainvälisten Suurmarkkinoiden tunnelma. Täällä oikeasti viihtyy pidempäänkin, sillä juttu luistaa monilla eri kielillä ja elämyksiä löytyy aivan kaikille vauvasta vaariin. Nyt ei tarvitse lähteä maailmalle, kun kerrankin maailma tulee meidän luoksemme!

 

Suurmarkkinat ovat Rajalla - kauppakeskuksen edessä Länsirannalla.