We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Ravintola LumiHiutale

Uudessa ympärivuotisessa LumiLinnassa avautuva ravintola LumiHiutale tarjoaa arktisia makuja upean merinäköalan kera. Keittiömestari on suunnitellut uudet menut paikallisista herkuista, ja pääset ihailemaan ikkunasta avautuvaa merellistä maisemaa nauttiessasi merilappilaisesta makumaailmasta.

Aamiainen on katettu klo 7-10 ja à la carte klo 16-22. Lumihiutale tarjoaa myös ryhmäaterioita, juhlapyhien erikoisruokalistoja, tasting menun, kokoustiloja ja terassin kesäisin. Aurinkoterassi on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn ja siellä voit ihailla keskiyön aurinkoa, ruskan väriloistoa ja jopa revontulia nauttiessasi aterian. 

Varaukset tulee tehdä viimeistään kahta päivää aiemmin.

Ympärivuotisesta LumiLinnasta löydät myös elämyksellisen IceRestaurant365-jääravintolan sekä jäätelöbaari LumiPallon, joka tarjoaa nestemäisen typen avulla valmistettuja jäätelöannoksia.

LumiLinnankatu, 94100 Kemi (ent. Mansikkanokankatu 17)

sales@experience365.fi

+358 16 258 878

www.experience365.fi