Mehilaeisnainen

Vuosittaisia tapahtumia ovat Nahkiais- ja Nousulohimarkkinat, Maaseudulta käsin -messut ja useat kesä- ja syysmarkkinat, joilta saa aina tuoretta ruokaa, juomaa ja viihdettä. Mukaan voit poimia kauden tuoreet herkut.

Maaseudulta käsin messut

Tervolan Louella vuosittain elokuun lopussa järjestettävät Maaseudulta käsin messut kestävät koko viikonlopun. Messuilla on noin 100 näytteileasettajaa, useita esiintyjiä ja muuta viihdykettä ja niillä vierailee joka vuosi 10 000 ihmistä.  

Peraepohjola markkinat

Peräpohjolan markkinat

Peräpohjolan markkinat ovat suuri 1800-luvun alkuun sijoittuva käsityöläismarkkina- ja elämystapahtuma kesäkun lopussa, joka toteutetaan lähes alkuperäisessä ympäristössä. Tapahtumaan osallistuu vuosittain aikakauden asuissaan yhteensä n. 100 myyjää ja roolihenkilöä. Markkinat tunnetaan korkeatasoisesta käsityötuotteiden, leivonnaisten ja design-tuotteiden tarjonnastaan. Markkinoita elävöittävät historialliset roolihenkilöt, musiikkiesitykset ja Puolipäiwän Saarna. Lapsille molempina päivinä perinneleikkejä ja -kilpailuja. Markkinoiden kävijämäärä oheistapahtumineen 14 vuoden aikana on ollut keskimäärin 5000 kävijää/päivä.

Seuraavat Peräpohjolan markkinat järjestetään 29.6.-30.6.2018.

Lisätietoa: Facebook/peräpohjolan-markkinat

Meri Lapin ruokamessut

Meri-Lapin Ruokamessut

Meri-Lapin Ruokamessut järjestetään vuosittain Pohjanrannassa syyskun alussa. Viikonlopun kestävillä messuilla on noin 50 näytteilleasettajaa ja 5000 vierailijaa. Messuilla on tarjolla lähiruokaa, pidetään työnäytöksiä, työpajoja, kesäteatteria ja paljon muuta ohjelmaa. 

Lisätietoa: Ruokamessut 

 

Tornion Kansainväliset Suurmarkkinat

Suosittu Kansainvälisten Suurmarkkinoiden kiertue saapuu jälleen Tornioon 31.8-3.9-2017! Tapahtumapaikkana Hallituskatu ja Länsiranta.

Markkinat avoinna to-la 10-20 ja su 10-18. Tervetuloa mukaan!