Bussimatka

Kiertoajelut Meri-Lapissa

Tältä sivulta löydätte muutamia esimerkkejä kiertoajelujen aiheiksi ja sisällöstä. Toteutamme mielellämme opastuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan eli sisältö ja aiheet ovat vaihdettavissa. Lisätietoa opastusten hinnastosta löytyy tältä sivulta.

 

Kemin pitäjän historiaa

Kiertoajelulla kierretään Kemissä ja Keminmaalla, Kemin pitäjän alueella. Vieraillaan entisellä Niemi-Niemelän tilalla, nykyisellä Pohjanrannan tilalla, joka oli Kemin pitäjän hallintokeskus niin Ruotsin vallan kuin Venäjän vallan aikana. Täällä nautimme kahvit ja virvokkeet. Kierroksella tutustutaan myös Keminmaan kirkkoihin ja Valmarinniemeen.
Kierros kestää noin 4 tuntia

Hinta 220,00 €

Varaukset; 044 0451 156, merilapinmatkailuoppaat@gmail.com

 

Meri-Lapin kiertoajelu

Kiertoajelulla kierretään kalasaalistaan ja historiastaan kuuluisien Suomen pisimpien jokien alueella. Kuullaan tarinaa Kemin, Keminmaan, Tornion ja Haaparannan historiasta nykypäivään. Saamme kuvaelman millaista on ollut asua rajattoman rajan äärellä kunnes se suljettiin ja ”joppaus” alkoi kukoistaa. Miten raja vaikuttaa tämän päivän elämään. Ruokailu tai kahvipaussi pidetän Kukkolankoskella tai Ruotsinpuolella Kukkolanforenissa mahdollisuksien mukaan.

Kesto noin 4 tuntia

Hinta 220,00 €

Varaukset; 044 0451 156, merilapinmatkailuoppaat@gmail.com

 

Hinnat ovat opastushintoja. Hintoihin sisältyy työnantajavelvoiteet, lomakorvaukset ja kulukorvaukset.

Linja-autokustannukset, vierailukohteiden mahdolliset kustannukset sekä tarjoilut eivät sisälly hintaan. Sovittaessa voimme tilata linja-auton opastusretkelle ja varata muut lisäpalvelut, joiden kustannukset lisätään opastuskustannuksiin.