We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Meri-Lapin Matkailuoppaat ry

on Suomen Opasliitto ry:n Pohjois-Suomen alueeseen kuuluva opasyhdistys. Yhdistyksemme jäsenet ovat Suomen Opasliiton auktorisoimia ja kaikki matkailuoppaamme ovat suorittaneet näyttöopastuksen Meri-Lapin matkailualueelle. Tällä hetkellä yhdistyksessämme on mukana 18 aktiivista jäsentä. 

Opastuskielinä ovat suomi, englanti, ruotsi, saksa, ranska ja kreikka.

Opastusalueenamme on Meri-Lapin matkailualue, Kemi, Simo, Keminmaa, Tervola ja Tornio. Toteutamme useita erillaisia opastuksia ja mielellämme räätälöimmekin opastuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Opastuksina kävelykierroksia, kiertoajeluja, kohde- ja teemaopastuksia. Lastentapahtumia, hevoskiertoajeluja, luonto-opastuksia, pyöräilyopastuksia, melontaopastuksia ja erillaisia matkoja perämeren alueeseen.

Osa oppaistamme ovat suorittaneet myös matkanjohtajan koulutuksen ja meidän kautta voi varata myös matkanjohtajan palveluita.

Olemme verkostoituneet Pohjois-Suomen matkailuoppaiden kanssa ja yhteistyössä jo vuodesta 1990 julkaisseet opastuspalveluista kertovaa julkaisua Pohjoisen Opas -lehteä.

Löydymme nykyisin myös Facebookista!

Kotisivumme: http://www.merilapinmatkailuoppaat.fi/