Meri-Lapin Matkailuoppaat ry

on Suomen Opasliitton Pohjois-Suomen alueeseen kuuluva opasyhdistys. Yhdistyksemme jäsenet ovat Suomen Opasliiton auktorisoimia ja kaikki matkailuoppaamme ovat suorittaneet näyttöopastuksen Meri-Lapin matkailualueelle. Tällä hetkellä yhdistyksessämme on mukana 15 aktiivista jäsentä. Oppaidemme joukosta löytyy kieliosaamista erityisesti suomen ja englannin kielellä, mutta myöskin ruotsiksi, saksaksi ja espanjaksi. 

Opastusalueenamme on Meri-Lapin matkailualue, Kemi, Simo, Keminmaa, Tervola ja Tornio. Toteutamme useita erillaisia opastuksia ja mielellämme räätälöimmekin opastuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Opastuksiimme on kuulunut esimerkiksi: Kävelykierroksia, Kiertoajeluja, Kohde- ja Teemaopastuksia, Lastentapahtumia, Hevoskiertoajeluja Luonto-Opastuksia, Pyöräilyopastuksia, Melontaopastuksia ja monia muita erillaisia matkoja perämeren alueeseen. Osa oppaistamme ovat suorittaneet myös matkanjohtajan koulutuksen ja meidän kautta voi varata myös matkanjohtajan palveluita.

Yhteistyökumppanimme TornioHaparanda Matkailuoppaat täydentävät opaspalvelun tarjontaa Tornion ja Haaparannan sekä Torniojokilaakson alueelle.

Olemme verkostoituneet Pohjois-Suomen matkailuoppaiden kanssa ja yhteistyössä jo vuodesta 1990 julkaisseet opastuspalveluista kertovaa julkaisua Pohjoisen Opas -lehteä.

Löydymme nykyisin myös Facebookista!

https://www.facebook.com/merilapinmatkailuoppaat/