SnowCastle Sea Lapland 626360

LumiLinna on avoinna vuoden jokaisena päivänä 2019 alkaen

Vieraillessasi Kemissä, Meri-Lapissa, voit kokea talven ihmemaailman vuoden jokaisena päivänä alkaen vuodesta 2019, jolloin ympärivuotinen LumiLinna-päärakennus avaa ovensa. Kemillä on pitkä historia ja kokemus kokonaan lumesta ja jäästä valmistettujen lumilinnojen rakentamisesta. Tähän saakka tämä luminen linna on ollut saatavilla tammikuusta huhtikuuhun. Ympärivuotisen LumiLinna vuoden 2019 teemana on Satulinna.

Uusi, upea päärakennus tarjoaa monipuoliset palvelut vierailijoille ympäri vuoden. Päärakennukseen tulee kuuluisa ja palkittu LumiRavintola, jonka lämpötila on -5 C ja jossa voit nauttia aterian jääpöytien ääressä. Voit nauttia herkullisia 3 ruokalajin aterioita ja juomia vaikkapa jäästä valmistetusta lasista. Upeat lumiveistokset, toinen toistaan kauniimmat, koristavat hohtavan valkoisia seiniä. Täällä voidaan järjestää myös häät ympäri vuoden.

Näiden "viileiden" kokemusten ohella, pääravintolassa voit nauttia arktisia herkkuja. Noutopöydässä tarjoillaan sekä á la carte että ryhmäaterioita. Keittiömestari on suunnitellut uudet menut paikallisista ja arktisista herkuista. Aurinkoterassi on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn ja siellä voit ihailla keskiyön aurinkoa, ruskan väriloistoa ja revontulia nauttiessasi aterian. Jäätelöbaari tarjoaa LumiLinnan kotitekoista jäätelöä jolla voit kruunata lumi- ja jääelämyksen.

Päärakennuksessa voit nauttia myös arktisista hyvinvointipalveluista ja suomalaisesta saunasta. Lisäksi rakennuksessa on kokous- ja konferenssitiloja sekä paikallisia ohjelmapalveluyrityksiä.

Osoite: Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi

Lue lisää: Experience365.fi