Porotila Arkadia

Tervetuloa porotilalle nauttimaan rekiajelusta. Tilallamme on eri pituisia reittejä, jotka kulkevat lumisessa metsässä. Voit myös suorittaa poroajokortin. Pihapiirissä on hoijakka ja pieni liukumäki sekä neljän tuulen laavu.

Porotilalamme on 60 hengen kota, jossa voit tilauksesta nauttia maittavan aterian. Voit toteuttaa sukujuhlat tai työpaikan virkistys-illat, jopa lastenkutsutkin. Tapahtumapaikkana porotilamme tarjoaa mainiot puitteet

Kotieläinpuisto Arkadia

Arkadia avataan talvitauon jälkeen toukokuussa 2018!

Kotieläinpuisto Arkadiassa pääset tutustumaan useisiin eläinlajeihin lähietäisyydeltä. Eläinlajeja on perinteisistä suomalaisista lemmikeistä eksoottisiin lajeihin. Kierroksella voit tavata esimerkiksi Rickhard-riikinkukon, Paavo-possun, Aapeli-aasin sekä Topi ja Donna hanhet. Jokaisen eläinlajin kohdalla on myös pieni tietoisku, jos haluat tietää, mistä esimerkiksi ison papukaija Remun laji on lähtöisin.

Kotieläinpuiston alueella on myös muuta hauskaa puuhaa. Alueelta löytyy leikkipuisto, pomppulinna, trampoliini ja aitassa sijaitseva leikkihuone. Voit myös retkeillä nuotiopaikalla paistelemalla esimerkiksi makkaraa.

Kierroksen yhteydessä on mahdollista käydä kahvila-ravintolassa virkistäytymässä hakemalla pientä naposteltavaa tai syömässä kunnon tuhti ateria.

Ryhmillä on mahdollisuus varata myös opastettu eläinpuistokierros ennakkoon. Räätälöimme opastuksen kohderyhmän mukaan. 

Tervetuloa viettämään Arkadiaan ikimuistoista päivää!

AUKIOLOAJAT 15. toukokuuta- 31. elokuuta

Avoinna joka päivä klo 10-18 (Juhannuksena voi olla poikkeava aikataulu)

Muina aikoina tilauksesta. Myös tapahtumia järjestetään, seuraa kotisivuja ja facebook sivuja. 

HINNASTO

Sisäänpääsy: 8 €, lapset alle 2 v. ilmainen
Perhelippu: 38 €*
Ryhmät, väh.15 henk: 6 € / hlö
Kausilippu: 24 €

 * Perhelippuun sisältyy saman perheen jäsenet, max. 2 aikuista

 

Ota yhteyttä 

 

Osoite: Saarenrannantie 12, 95230 Maksniemi
Puhelin: 040 5526 146 / Päivi
044 535 4417 / Samuli