Kemin LumiLinna 

22. LumiLinna oli avoinna 21.1.-9.4.2017 uudessa paikassa Mansikkanokalla.

Seuraava LumiLinna avautuu tammikuussa 2018

Talvi ja pakkanen kuuluvat yhteen kuin LumiLinna ja Meri-Lappi. Taatusti ennen kokematon lumielämyslinna nousee joka vuosi Perämeren kimmeltävien jäälakeuksien äärelle ja ottaa vieraat avosylin vastaan.

Lapset ja lapsenmieliset voivat sukeltaa seikkailuun, jonka tarjoilevat LumiLinnan veikeät maskotit Arttu ja Terttu. Takuulla ainutlaatuisen kokemuksen saa nauttimalla lounaan tai à la carte illallisen LumiRavintolassa.

Tunnelmaan voi syventyä LumiLinnan kappelissa, jossa voi myös järjestää ikimuistoiset häät. Lumihotelli takaa arktisen unielämyksen, lämpimässä makuupussissa viiden asteen pakkasessa.

Avoinna: -
Pääsyliput: Aikuiset 15 € / Lapset 9 € (4-11 v) / alle 4 v ilmaiseksi

Käyntiosoite: LumiLinnankatu, 94100 Kemi (ent. Mansikkanokankatu 17)

Opastettu kierros LumiLinnassa

Esittelemme LumiLinnan opastetulla kierroksella miten lumesta rakennetaan hulppea luminen kokonaisuus, mitä kaikkea linna pitää sisällään ja ennen kaikkea mistä kaikki alkoi?

Saatavuus:  -
Kesto: 30-45 min
Hinta: 22 € / hlö, 13 € / lapsi (4-11 v) (ei sisällä LumiLinnan pääsylippua)
Minimi: 2 henkilöä
Tapaamispaikka: LumiLinnan tapaamispiste.

Lisätiedot ja varaukset Kemin Matkailulta

Lumen ja jään veiston alkeita

Tämä lyhyt mutta intensiivinen ohjelma perehdyttää osanottajansa jäänveiston maailmaan. Opettajana toimii jäänveiston ammattilainen. Aluksi opettaja kertoo lyhyesti tekniikoista sekä ohjaa välineiden käytössä. Tämän jälkeen pääset itse kokeilemaan eri veistotyökaluja ja jäänveistämistä. Veiston aikana tarjoillaan kuumaa mehua.

Saatavuus: -
Hinta: 52 € / hlö
Minimi: 4 henkilöä
Tapaamispiste: LumiLinna tapaamispiste klo 15

Lisätiedot ja varaukset Kemin Matkailulta