Farm Escape - Pakohuonepeli maatilalla

Pakohuonepelit tulevat maatiloille! Haluatko kokea room escape -elämyksen aidossa maalaismiljöössä, oikeiden eläinten läheisyydessä? Pystytkö keskittymään ratkaisemaan pulmia ja pääsemään ulos 60 minuutissa vai varastavatko söpöt eläimet huomiosi? Tervetuloa maatilapakopeliin Tornioon. 

Hinta ja varaaminen

Pelin hinta on 100€/peli eli hinta on sama ryhmän koosta riippumatta. Suosittelemme peliä 2-4 aikuiselle tai 2-6 henkilölle, jos mukana on myös lapsia. Jos ryhmänne on isompi, olkaa yhteydessä, niin voimme järjestää teille vähän erilaisen pelin.

Voit varata pelin netissä varauskalenterista tai sähköpostitse tai puhelimitse. Varattavissa olevat peliajat näkyvät varauskalenterista, mutta voit kysyä myös muita aikoja ja pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan. Pelejä on pääasiassa iltaisin klo 18-22 ja viikonloppuisin klo 12-22. Peli maksetaan tilisiirtona varauksen yhteydessä. Varaus on sitova. Lue lisää ohjeita pelaajille -sivultamme.

Ensimmäinen farm escape -peli on RENGASRIKKO. Aloitamme sillä, ja mikäli maatilapakopeli saa suosiota ja pelaajia käy hyvin, suunnittelemme uuden pelin, jotta jo pelanneet pääsevät uusien haasteiden ja pulmien pariin mahdollisimman pian. Todennäköisesti meillä pyörii vain yksi peli kerrallaan, eli uusi peli kannattaa käydä pelaamassa mahdollisimman pian, jotta se ei ehdi poistua tarjonnasta. Valitse kalenterista mieleisesi peliaika ja pääsette pelaamaan sillä hetkellä tarjolla olevaa peliä. 

Farm Escape lapsille

Maatilapakopelimme sopivat myös lapsille ja pelaamaan voi tulla koko perhe. Oman jännityksensä peliin tuovat tallissa olevat eläimet, jotka pitävät omaa ääntänsä. Tulkaa pelaamaan perheen kanssa tai lasten kaveriporukalla. 


Järjestä lasten syntymäpäivät farm escape -pelin parissa 

Jos haluat järjestää lapsesi synttärit tai muut juhlat maatilalla, ota meihin yhteyttä! Lasten peliryhmässä voi olla kerralla korkeintaan 5 lasta, jotta kaikki pelaajat pääsevät kunnolla osallistumaan peliin. Suositeltava ikä lasten ryhmille on 9-vuotiaasta ylöspäin. Lasten seurassa täytyy myös olla mukana vähintään yksi aikuinen. Voit tuoda halutessasi omat tarjoilut tai jättää ne meidän huoleksemme. Soita tai tiedustele sähköpostitse, niin räätälöidään lapsellesi unohtumaton elämys. Synttäreihin voidaan myös liittää esimerkiksi talutusratsastusta tai kärryajelua.

 

Ota yhteyttä

 

Yhteystiedot
Liisa Koivisto
liisa.koivisto@farmescape.fi
+358 50 413 6469

Mustajärventie 456
95540 Tornio