Pajukentän Majatalo/ Toivon Tupa

Mökki sijaitsee kotimme pihassa kauniissa maalaismaisemassa pienessä Louen kylässä. Pihamaaltamme avautuu avara peltomaisema, joka jatkuu suoraan metsään ja erämaahan. Vaajoki virtaa ihan mökin takana mistä kesäisin kantautuu rauhoittava Pajukosken solina. Pihamökissä on oma rauhoittava tunnelmansa ja hiljaisuus, joka takaa parhaat unet. Mökissä voit rentoutua omassa rauhassa, lämmittää maan parhaan saunan ja ihastella maaseudun luontoa ja talvella kenties revontulia.

Mökki on 70 vuotta vanha. Remontissa siinä on säilytetty talon luonne, vanhat matalat ovet ja puulämmitteiset liedet. Talvella tupa lämpiää sähköllä ja lämmintä riittää kovillakin pakkasilla. Kynttilän valossa mökki tarjoaa romanttisen tunnelman kahden hengen illan viettoon.

Mökin ominaisuuksia

ei sovellu liikuntaesteisille
ei TV:tä
ei WIFI:ä

Lisätietolinkki

Linkin osoite https://arcticemotions.com/fi/tuotteet/majoitus/

Soveltuvuus

Soveltuu pariskunnille (120 cm peti kahdelle)

HINNAT vuorokausi sekä viikko hinta

70 €/vrk/2 hlöä
400 €/viikko/2 hlöä

Aktiviteetit

Kalastus, hiihto, melonta, marjastus, patikointi. Ohjelmapalveluyrityksemme löytyy osoitteesta www.arcticemotions.com

Keittiö

Mökissä on pieni keittiönurkkaus, josta löytyy micro, jääkaappi, pöytämallin liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, ruoanlaittovälineet, astiasto 2 hlölle. Astianpesu käsin ja lämminvesi noudettava WC:stä. Meiltä voi tilata runsaan aamiaisen 15 €/hlö.

Pesutilat & WC

Mökissä on puulämmitteinen perinteinen sauna, jonka yhteydessä on myös suihku. WC on erillinen. Varusteina on hiustenkuivaaja. Hoidamme pyykkisi talon puolella 5 €/ koneellinen. Silitysraudan ja -laudan saa lainaan talosta. Kylpypaljun vuokra lämmitettynä 200 €.

ULKOTILAT

Piha ja puutarha on vieraiden vapaassa käytössä. Lainaamme myös polkupyöriä, lumikenkiä sekä metsäsuksia vapaasti käyttöön. Kesällä uintimahdollisuus jokirannassa. Piharakennuksessa idylliset kokoontumistilat n. 12:lle hengelle kokouksiin tai illanviettoihin. Päätalosta löytyy majoitustilat 6:lle hengelle. Ks. Pajukentän Majatalo/ Vintti

LIIKENNEYHTEYDET JA PALVELUT

Juna-asema Tervola 12 km
Lentokentät Rovaniemi 70 km, Kemi 49 km
Linja-autopysäkki 650 m
Salen kyläkauppa 1 km
Tervolan keskusta 13 km
St 1:n huoltamo ja ravintola 7,8 km
Rieskapaikka, ravintola ja leipomo 10,2 km

 

Elina Miettunen
+358(0)44 238 8977
elina@arcticemotions.com