Tervolan Luontolomat

Luontolomat tarjoaa korkeatasoisia mökkejä lomanviettoa varten. Mökit sijaitsevat kauniin Vähäjoen rannalla luonnon rauhassa.

Talvella voi harrastaa hiihtoa opastetuilla hiihtoladuilla tai kokeilla kalastusonneaan Vähäjoella. Myös moottorikelkkailu on mahdollista valmiiksi merkityillä kelkkareiteillä. Heti aamulla tai päivän päätteeksi voi pulahtaa vilvoittavaan avantoon.

Luontolomat – kohteen läheisyydessä on erinomaisia matkailukohteita kuten Ounasvaaran laskettelurinteet ja Arktikum -keskus Rovaniemellä, joulupukin pajakylä napapiirillä, Kemin lumilinnaja jäänmurtaja Sampo Kemissä.

Vuokraamme mökkejä sesongin aikana viikoksi kerrallaan. Kysy mökkiä / mökkejä mukavaa viikonloppua tai pidempiä vuokra-aikoja varten sesongin ulkopuolelta.

 

HILLA 10 henkeä

Luontolomien Hilla-mökin alakerrassa sijaitsee tupa, keittonurkkaus, sähkösauna, suihku, wc, takka, makuuhuone. Yläkerrassa on lisäksi kaksi makuuhuonetta ja wc. Mökkivarustukseen kuuluu tv, radio, videot, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone, astiat ja vuodevaatteet kymmenelle hengelle.

Kesähinta 150€/vrk, 860€/viikko. Talvihinta 160€/vrk, 900€/viikko.

Varaa

VASA 4 henkeä

Vasa-mökin alakerrassa on tupa, keittonurkkaus, makuualkovi, puulämmitteinen sauna, suihku, wc, takka ja parvi.
Mökkivarusteisiin kuuluu tv, radio, videot, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone, astiat ja vuodevaatteet neljälle hengelle.

Kesähinta 80€/vrk, 460€/viikko. Talvihinta 100€/vrk, 600€/viikko.

Varaa 

 

PURSU 10 henkeä

Pursu-mökin alakerrassa on tupa, keittonurkkaus, puulämmitteinen sauna, suihku, wc ja takka. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Mökkivarusteisiin kuuluu tv, radio, videot, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone, astiat ja vuodevaatteet kymmenelle hengelle.

Kesähinta 110€/vrk, 660€/viikko. Talvihinta 130€/vrk, 800€/viikko.

Varaa

 

SAFARI 10 henkeä

Safari-mökki sopii myös kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin. Mökissä on majoitusmahdollisuus 10:lle hengelle vuodesohvilla. Alakerrassa on perinteinen kymmenen hengen puusauna, kaksi suihkua ja kaksi wc:tä. Varustukseen kuuluu tupakeittiö ruokailuvälineineen sekä yläkerran avotulitakka grillaus välineineen. Mökissä on myös kuvan- ja äänentoistolaitteet sekä karaoke-laitteistot.

Kesähinta 150€/vrk, 860€/viikko. Talvihinta 170€/vrk, 1000€/viikko.

Varaa 


Reutuaapa 813, 95300 TERVOLA
 

 

JAATILA 6 henkeä

Jaatilassa on olohuone, sähkösauna, pesuhuone, kaksi makuuhuonetta WC ja takka. Vaarusteisiin kuuluu TV, radio, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone, astiat ja vuodevaatteet kuudelle.

Kesähinta 110€/vrk, 660€/viikko. Talvihinta 130€/vrk, 800€/viikko.

Varaa 


Kemintie 4019 Nelostie Roi-Kemi

Lisätiedot ja varaukset:

+358 400 974 137 / matti.skinnari@pp.inet.fi