We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Tervetuloa Savottaan

Savotta sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla Kemijoen varrella, vain 8 km:n päästä Kemin keskustasta.        

Savotassa on neljä vuokrattavaa mökkiä, sekä tilauksesta auki oleva ravintola. Myös iso tilaussauna on varattavissa, jonka yhteydessä mahdollisuus myös varata kylpypalju. Tiloissamme on oivallinen mahdollisuus järjestää juhlia, kokouksia, virkistyspäiviä ja majoittua.

Pihalla on iso 40 henkilön kota, jossa kotaruokailut ja kokkikurssit on mahdollisuus järjestää. 

Ravintola

Ravintolassa on mahdollisuus järjestää ruokailut 120 henkilölle ja se on tilauksesta auki. Suunnitteletpa sitten juhlia, kokousta tai muuta tilaisuutta jossa haluatte nauttia hyvästä ruoasta sekä paikan antamasta rauhasta, palvelemme teitä mielellämme. Ravintolassamme on A-oikeudet.

Ravintola toimii majoittujien vastaanottona ja aamupala tarjoillaan tässä tilassa.

Savotta porokeitto2

Majoitus

Meillä on vuokrattavia mökkejä, rauhallisessa luonnon ympäristössä. Mökit ovat toukokuussa 2017 sisätiloiltaan remontoidut. Kaikissa mökeissä on keittomahdollisuudet ja mökin hintaan kuuluu yhteisen saunan, wc-tilojen sekä takkahuoneen käyttö erillisessä rakennuksessa. Aamiainen on varattavissa lisämaksusta. 

Mökkien hinnat:
-Pikku mökki (4 hlö)  68€/vrk  (muutamia poikkeavia hintoja)
-Iso mökki (12 hlö)  115€/vrk (muutamia poikkeavia hintoja)
-Villen pirtti (8 hlö) 175€/vrk

Mahdollisuus vuokrata "läskipyöriä" joilla voit lähteä pyöräilemään upeisiin maisemiin. Mikäli mielesi tekee vesille ihailemaan maisemia tai kenties kaloja narraamaan, voit vuokrata veneen meiltä.

Majoitus savotta erae valakia

Tilaussauna

Haluaisitko pitää saunaillan isommankin seurueen kanssa?

Meillä on siihen sopivat tilat: iso tilaussauna takkahuoneineen mahdollistaa isommankin seurueen illanistujaiset. Isolla terassilla on mukava vilvoitella kaunista jokinäkymää ihaillen. Ruokailut onnistuvat myös mainiosti takkahuoneessa. Kesän aikana saadaan myös palju, jossa on mukava rentoutua.  

Saunan vuokra: 220€/6h  sisältäen pyyhkeet, pefletit, pesuaineet ja loppusiivouksen.

Palju 100€/6h

Erä-Valakia

Vähä Kuivanuorontie 29, 94300 Kemi

+358 40 656 2882 

info@eravalakia.fi