Pororannan mökit

Pororannan mökit sijaitsevat luonnonkauniilla paikalla Liakanjoen kosken rannalla. Tornion kaupungin keskustaan on 4,5 km. Lähikauppoihin on 2,5 km ja bussipysäkille on 250 m (säännöllinen reittiliikenne).

Asukkaiden käytössä on soutuvene sekä pelastusliivit ja kalastamiseen tarvitaan ainoastaan valtion kalastuskortti. Pihapiirissä toimii myös omistajien oma leipomo.

 

Pororannan hirsimökki

Mökissä on tupakeittiö, erillinen makuuhuone kahdelle ja 2 parvea yhteensä neljälle (3+1). Mökissä on sähkösauna, WC ja suihku. Keittiössä on jääkaappi ja pakastin, uuni, mikro ja tiskikone, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Tuvassa on takka, TV ja radio. Terassilla on myös kaasugrilli. Pihalla on grillilaavu, joka on yhteiskäytössä rantamökin kanssa. Puut kuuluvat hintaan. 

 

Varaa


Rantamökki 

Rantamökki on hirsimökin vieressä aivan rannassa oleva lautarakenteinen mökki, jossa on 20 neliötä ja parivuode. Tuvassa on jääkaappi ja liesi, mikro ja kahvinkeitin, sekä TV ja radio. Rantamökissä on puusauna, jonne veden saa letkulla hirsimökin seinässä olevasta hanasta. Polttopuut kuuluvat hintaan. Juomavesi toimitetaan hanallisella kanisterilla. Rantamökki on käytössä vain kesäaikaan.

Pihapiirissä on grillilaavu, joka on molempien mökkien käytössä.

 

Varaa

 

Mummonmökki

Mummonmökki on 1800 -luvun loppupuolella rakennetuista hirsistä kauniilla puupaneelilla vuorattu mökki omassa pihassaan, jossa 28 neliötä 2 kerroksessa. Parvella on maakuusoppi 5:lle (patjat, ei seisomakorkeus) ja pirtin sohvasta saa lisävuoteen 2:lle. Pirtissä on jääkaappi ja liesi, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Pirtissä on myös TV, radio ja takka, jolla mökki tarvittaessa myös lämmitetään. Mökissä on puusauna, jonne veden saa letkulla ja Biolan "puucee". Juomavesi toimitetaan hanallisilla kanistereilla. Pihapiirissä on grillitupa, jossa tulisija ja UPO-pata. Polttopuut kuuluvat hintaan.

Mummonmökki on vain käytössä kesäaikaan. 

 

Varaa


Kotieläimet on sallittu, muistathan ilmoittaa varatessa. Mökeissä on myös terassi, jossa kalusteet. Liinavaatteet 10 €/henkilö. Loppusiivous 30 €.

Hinnasto:

Hirsimökki 120 €/vrk ja 560 €/viikko

"Mummonmökki" 60 €/vrk ja 300 €/viikko (toukokuu-syyskuu)

Rantamökki 50 €/vrk ja 250 €/viikko (toukokuu-syyskuu)

Osoite: Ruohokarintie 26, 95470 Tornio    

Lisätiedot: +358 400 882 115  

marja-leena.miettinen@pp4.inet.fi