Lomamökki Kipparila

Lomamökki Kipparila sijaitsee Tornion Pirkkiössä, vain 4,5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kipparila on 1981 rakennettu hirsirakenteinen huvila, jossa on tilaa kahdeksalle hengelle. Talo on peruskorjattu ja uusittu 2014-2015. Huoneita on 4 kpl, joissa on yhden hengen sängyt. Yhteen huoneista on saatavilla lasten sänky. Viihtyisässä huoneistossa on erillinen WC, takka, TV (2 kpl), langaton 4 G-yhteys, pyykinpesukone, radio ja cd-soitin.  Keittiö on varustettu jääkaapilla, astianpesukoneella, sähköuunilla ja -liedellä. Lisäksi keittiössä on mikroaaltouuni sekä kahvin- ja vedenkeitin ja perusvarustus 8 hengelle. Lapselle on syöttötuoli. Sauna lämpeää sähköllä. Kauniille Tornion joelle on matkaa puoli kilometriä ja talvella hiihtolatu kulkee 300 metrin päästä. Kelkkareitille pääsee myös 400 metrin päästä.

 

Kippari Puuluoto

Kippari Puuluoto sijaitsee Tornion Puuluodossa, josta kaupungin keskustaan on  matkaa 8,9 kilometriä.  Kipparissa on perusmukavuudet 8 hengelle. Asuinpinta-alaa talossa on 115 m2  ja se on rakennettu 1990. Makuuhuoneita on 4 kpl ja niissä on erilliset vuoteet. Keittiössä jääkaappi, astianpesukone, sähköuuni ja -liesi, mikroaaltouuni sekä kahvin- ja vedenkeitin. Talossa erillinen WC sekä kylpyhuoneessa 1 WC. Kipparissa majoittuessa on hyvä mahdollisuus harrastaa talvisin hiihtoa. Latu kulkee 300 metrin päästä ja kesäisin samalla reitillä voi lenkkeillä ihanassa luonnon helmassa. Lisäks talossa on sähkösauna ja takka. Koska Kippari sijaitsee lähellä Outokumpua (1,8km) niin se soveltuu hyvin vaikkapa komennusmiehille.

Sekä Lomamökki Kipparilassa että Kippari Puuluodossa liinavaatteet ja pyyhkeet järjestetään lisämaksusta. Autolle on 1 lämmityspiste. Lemmikkieläimet ovat sallittuja. 

 

Lomamökki Kipparila osoite: Porrasperäntie 29, 95450 Tornio

Kippari Puuluoto: 

Varaukset: Jouni Kunnari 045-6338717