Camping Pohjanranta

Kauniilla Kemijoen rannalla sijaitseva Camping Pohjanranta on avoinna kesäkuusta syyskuuhun. Samassa pihapiirissä on hotelli, tanssikeskus, viinitila- ja myymälä sekä paanukirkko. Leirintäalueella on kolme neljän hengen mökkiä ja 67 caravan paikka, joista 35 sähköistettyä. Mökkien varustukseen kuuluu 4 sänkyä (2 kerrossänkyä), jääkaappi, kahvinkeitin, mikro sekä vedenkeitin. Liinavaatteet ja aamupala sisältyvät mökin hintaan. Mökeissä ei ole juoksevaa vettä. Huoltorakennuksessa on suihku- ja saunatilat  erikseen miehille ja naisille, keittiö ja pyykinpesumahdollisuus sekä oleskelutilat, jossa tv ja karaokelaitteet. Käytettävissä on myös grillikota. Veneitä, kajakkeja ja polkupyöriä on vuokrattavissa. 

 

Hinnasto:

Caravan-paikka 28€/yö, viikko 160€
Caravan-paikka SFC-kortilla 22€/yö, viikko 140€
Sähkö 5€/yö
Teltta-paikka 12€/yö
Teltta-paikka SFC-kortilla 10€/yö

Mökki neljälle hengelle 100€/yö sis. aamiaisen.

Halutessaan caravaanarit voi ostaa hotellin aamiaisen hintaan 5€/hlö.

Osoite: Pohjantie 23, 94400 Keminmaa

Yhteystiedot: +358 (0) 16 275 070
info@pohjanranta.com

 

Camping Tornio

Tornion leirintäalue sijaitsee 2,5 km päässä Tornion keskustasta rauhallisella paikalla Liakanjoen rannalla. Leirintäalue on avoinna toukokuusta syyskuuhun. Alueella on yhteensä 15 leirintämökkiä neljälle tai kuudelle hengelle ja 60 sähköistettyä matkailuvaunupaikkaa. Mökit ovat sähkölämmitteisiä ja niissä on jääkaappi ja keittolevy. Kuuden hengen mökeissä on minikeittiö, kylmä ja lämmin vesi, astiastot ja televisio. Uudistettu huoltorakennus, jossa WC:t, suihkut ja 2 sähkösaunaa, pyykinpesukone ja kuivausrumpu sekä keittomahdollisuus. Rantasauna vuokrattavissa erikseen.

Leirintäalueella on grillikota, leikkikenttä, uimaranta, polkuveneitä, polkuautoja ja minigolfrata. Polkupyöriä vuokrattavissa. 

Osoite: Matkailijantie 49, 95420 Tornio

Yhteystiedot: +358 (0) 16 445 945
camping.tornio@co.inet.fi 

 

Lapin Rinki Camping

Leirintäalue Lapin Rinki sijaitsee Simojoen rannalla aivan kunnan keskustan tuntumassa. Leirintäalueella on 14 mökkiä, 8 kpl 4-hengen, 1 kpl 3-hengen ja 5 kpl 2-hengen mökkiä joissa on yhteensä 45 vuodepaikkaa. Mökit ovat lämmitettyjä ja varustukseen kuuluu jääkaappi, mikro, keittolevy, kahvin- ja vedenkeitin, ruokailuastiat ja vuodevaatteet. WC:t, suihkut ja tiskauspaikka ovat huoltorakennuksessa mökkien läheisyydessä samoinkuin grillikatos. Mökeistä on Simojoen rantaan noin 50 metriä ja rannalla on grillauspaikka ja pöytäryhmiä. Jos kalaonni suosii, leirintäalueella on mahdollisuus pakastaa kaloja. 

Leirintäalueen myynnistä voi ostaa myös kalastuslupia. Noin 400 metriä leirintäalueesta sijaitsevassa kuntakeskuksessa on kauppa ja ravintola-pitzeria.

Hinnasto:

2-hengen mökki 35 eur/vrk.
2-hengen mökki, uusi 39 eur/vrk
4-hengen mökit (ja 1x 3-hengen) mökki 49 eur/ vrk.

Alueella on myös sähköpistokepaikkoja asuntovaunuille ja -autoille.
Vaunupaikan hinta on 20 eur, 1-2 henkeä, lisähenkilöt 3 eur/ hlö. Sähkö 4 eur/vrk.
Alueella on myös rantasauna, jota voi vuokrata, 20 eur/ h. Myöskin vuokrattavia veneitä on 2 kpl.

Osoite: Lohitie 14, 95200 Simo

Yhteystiedot: +358 (0)400 394 258/ Raija Knuuti
raija.knuuti@luukku.com