We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Hotel Mustaparta

Hotel Mustaparta on uusi, vasta 2017 alkuvuodesta avattu 24 huoneen hotelli. Hotelli sijaitsee Tornion ydinkeskustassa lähellä ravintoloita, kahviloita, liikkeitä ja muita palveluja. Sijainti on loistava rajatonta kaupunkilomaa ajatellen, sillä valtakunnan rajalle on matkaa ainoastaan 200 metriä. Alueen suurimmat ostospaikat ovat myös lähellä; Rajalla På Gränsen kauppakeskukseen on matkaa 160 metriä ja Ikea HaparandaTornioon noin kilometri.

Hotelli Mustaparrassa on yhden ja kahden hengen huoneita, Superior-huoneita sekä sviittejä. Mustaparran tyyliin sisustettujen huoneiden varustukseen kuuluu huonekohtainen ilmastointi, TV, nojatuoli, kirjoituspöytä, tuoli, vedenkeitin, kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaaja. Jokaisessa standard-huoneessa on lisävuodemahdollisuus. Huonehintoihin sisältyy aamiainen.

Hallituskatu 6, 95400 Tornio

sales@mustaparta.fi

+358 400 105 800