Tervetuloa Savottaan

Savotta sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla Kemijoen varrella, vain 8 km:n päästä Kemin keskustasta.        

Savotassa on neljä vuokrattavaa mökkiä, sekä tilauksesta auki oleva ravintola. Myös iso tilaussauna on varattavissa, jonka yhteydessä mahdollisuus myös varata kylpypalju. Meidän tiloissa on oivallinen mahdollisuus järjestää juhlia, kokouksia, virkistyspäiviä ja majoittua.

Kesän aikana (2017) pihalle on rakennettu iso 40 hlö:n kota, jossa kotaruokailut ja kokkikurssit on mahdollisuus järjestää. 

Ravintola

Ravintolassamme on mahdollisuus järjestää ruokailut 120 hlö.lle, ja ravintola on tilauksesta auki. Suunnitteletpa juhlia, kokousta tai muuta tilaisuutta jossa haluatte nauttia hyvästä ruoasta sekä paikan antamasta rauhasta, palvelemme teitä mielellämme. Ravintolassamme on A-oikeudet.

Ravintola toimii majoittujien vastaanottona ja aamupala tarjoillaan tässä tilassa.

Savotta porokeitto2

Majoitus

Meillä on vuokrattavia mökkejä, rauhallisessa  luonnonrauhallisessa ympäristössä. Mökit ovat toukokuussa 2017 sisätiloiltaan remontoidut.  Kaikissa mökeissä on keittomahdollisuudet ja mökin hintaan kuuluu yhteisen saunan, wc-tilojen sekä takkahuoneen käyttö erillisessä rakennuksessa. Aamiainen on varattavissa lisämaksusta. 

Mökkien hinnat:
-Pikku mökki ( 4 hlö)  68:-/vrk  (muutamia poikkeavia hintoja)
-Iso mökki (12 hlö)  115:-/vrk (muutamia poikkeavia hintoja)
-Villen pirtti ( 8 hlö) 175:-/vrk

Mahdollisuus vuokrata "läskipyöriä" joilla voit lähteä pyöräilemään upeisiin maisemiin. Ja mikäli mielesi tekee vesille ihailemaan maisemia tai kenties kaloja narraamaan, voitte vuokrata veneet meiltä.

Majoitus savotta erae valakia

Tilaussauna

Haluaisitko pitää saunaillan isommankin seurueen kanssa?

Meillä on siihen sopivat tilat, iso tilaussauna takkahuoneineen mahdollistavat isommankin seurueen illanistujaiset. Isolla terassilla mukava vilvoitella kaunista jokinäkymää ihaillen. Ruokailut onnistuvat myös mainiosti takkahuoneessa. Kesän aikana saadaan myös palju, jossa on mukava rentoutua.  

Varaukset numeroon 040 656 2882/ Erä-Valakia

Saunan vuokra: 220:-/ 6 h  sisältäen pyyhkeet, pefletit, pesuaineet ja loppusiivouksen.

Palju 100:-/ 6 h

Erä-Valakia

Vähä Kuivanuorontie 29
94300 Kemi
Puh. +358 40 656 2882

info@eravalakia.fi