Laturetki logo2018

                                                                                                                                   

Laturetki hiihdetään jälleen lauantaina 14.3.2020, tervetuloa mukaan rakentamaan hyvän mielen ulkoilutapahtumaa!

 

Tapahtuman tunnettuus on kasvanut joka vuosi ja tälle vuodelle olemme panostaneet yhä enemmän markkinointiin, jotta yhteistyökumppanimme pääsisivät vieläkin paremmin esille. Sponsorilogollinen mainostus alkaa jo tammikuun puolella.

Perinteiseen tapaan yrityksenne voi jakaa hyvää mieltä ja aktivoida henkilöstöä maksamalla heille osallistumismaksun, joka on tapahtumapäivänä 20€/hlö. HOX! Laturetki on myös erinomainen tilaisuus järjestää TYKY –päivä rennossa ilmapiirissä ulkoilusta nauttien. Iltapäivällä kenties monotanssit, sekä maittavaa ruokaa hiihdon päälle. Netti- ja somesivujamme seuraamalla saa lisätietoa muusta päivän oheisohjelmasta, kunhan se tarkentuu. 

Päälähtöpaikoilla Kallilla ja Karungissa sekä välipaikoilla Lautamaassa ja Kantojärvellä on yrityksille osallistumislistat, joihin lähtijät kirjataan. Kirjautumisen yhteydessä annetaan laturetkilippu (tarra joka kiinnitetään vasemman sauvan yläosaan), joka oikeuttaa hiihtäjälle tarjoilun huoltopisteissä (mehut, suolakurkut, rusinat) sekä kuljetuksen. Tämä siinä tapauksessa, että yritys maksaa henkilöstön osallistumisen. Osallistumislistat toimivat laskutusperusteena. 

Jos henkilöstö osallistuu Smartumilla, Tyky:llä tai ePassilla, (maksaa näillä itse ennakkoon tai tapahtumapäivänä) kirjautumista ei tarvita, mutta jokaisen tulee ilmoittautua lähtöpaikalla maksukuitin kanssa saadakseen tarran. Henkilöllisyystodistus on hyvä olla myös mukana.
Henkilökuntaa tulee informoida yrityksen osallistumistavasta.

Kalli-Karunki tai Karunki-Kalli kuljetukseen haluavien tulee ilmoittautua 13.3 klo 18.00 mennessä, osiossa "Ilmoittautuminen ja Liput". 

Yritykset jotka maksavat henkilöstönsä osallistumisen tulee ilmoittaa osallistumisensa sekä arvioitu osallistujamäärä 28.2.2020 mennessä listojen laadintaa varten osoitteeseen: merilapinlaturetki@gmail.com

Tapahtuman tukijaksi ilmoittautuminen sähköpostiin: merilapinlaturetki@gmail.com viimeistään 20.1.2020

Tästä voitte valita yrityksellenne sopivimman tukisumman näkyvyyden mukaan:

1. 100€  >Meri-Lapin Laturetken Facebook sivut, Visit Meri-Lappi (Meri-Lapin Laturetki-sivu) sekä kiitos ilmoitus tapahtuman jälkeen Lounais-Lapissa


2. 200€  > Vaihtoehto 1 + Laturetken juliste ja valomainokset Tornio


3. 300€  > Vaihtoehdot 1 ja 2 + lehtimainos Lounais-Lappi.

 

Liitteeksi yrityksen logo sekä laskutustiedot.

 

Yhteistyöterveisin: Laturetkitiimi