Pohjolan Safarit

Saunominen on terveellistä. Se saa mielihyvää tuottavien hormonien, endorfiinien, erityksen alkamaan - niin kuin sanotaan, saunominen tuo mielihyvää ja rauhoittaa. Sauna on myös merkittävä paikka rentoutumiseen, jota kuvaa hyvin tunnettu sanonta: "Kun soivat kiukaan mustat urut, unohtuvat arjen surut" ja kaikki varmaan muistavat laulun: Saunan lauteilla jota Mikko Alatalo lauloi kutakuinkin näin: 

Mä maailman miekat ja panssarit heitin saunan taakse lepikkoon.
Kun pihkaiseen seinään mä selkääni nojaan ja löyly mua hyväilee,
ei mikään muu näillä maailman teillä paremmaksi mieltä tee.

Sauna on lämmin..

siikakartanon kuvia 009 560x373

Lisätietoja ja varaukset:

Risto Kantola, puh: +358 40755 1858 , info@nordicsafaris.com 


Hovilompolo

Hovilompolon ylpeys on iso Savusauna, jonka lauteille mahtuu yhtäaikaa n.20 hlö. Savusaunan hellivän hämärä rauha takaa rentoutumisen. Saunan terassilta on kulku Huljuun, Hovilompolon omaan ”ihmisenkeittopataan”, johon mahtuu samanaikaisesti n. 8 kylpijää. Samasta pihapiiristä löytyy myös valoisa 8-kulmainen kotasauna, jonne mahtuu 10 saunojaa kerraHllaan, Sekä savusaunassa että kotasaunassa peseydytään perinteiseen tapaan ilman suihkua. 

Savusaunan miljööseen kuuluu myös Lapinkota n.30 henkilölle, jossa voi viettää tunnelmallisia kotailtoja ennen tai jälkeen saunan. Kodassa tornionjokilaaksolaisen perinteen, varrassiian paiston, voi kokea aidoimmillaan elävän tulen äärellä. Mutterilaavu täydentää aluetta viihtyisänä tulistelupaikkana.

Saunavaihtoehdot:
• Savusauna 400 €
• Kotasauna  250 €
• Hulju 220 €
• Kaikki saunat 700 €

 

Hovilompolon saunaelämys

Hovilompolon sauna tarjoaa aidon Peräpohjalaisen saunaelämyksen. Kiireisen päivän vastapainona saunominen on ihanteellinen tapa palautua ja rentoutua. Hovilompolon 8-kulmainen kotasauna lämpiää puulla ja saunomisen välillä on mahdollisuus nauttia paljussa, johon mahtuu samanaikaisesti n. 8 kylpijää. Kotasaunassa peseydytään perinteiseen tapaan ilman suihkua.

Saatavuus:  1.1-31.12.2018 torstaisin klo 17-20:00
Hinta:          138 € / henkilö      
Toteutus:     min 2 hlöä, max 10 henkilöä hlöä
Sisältää:      sauna, paljunkylpy, pyyhe, laudeliina, saippua/shampoo, mehu/vesi ja kuljetuksen Torniosta tai Kemistä
Varattava:   1 vrk ennen saapumista

Varaa


Lisätietoja:
Puh :+358 40 531 9353
E-mail: ekivilompolo@pp.inet.fi

 

Hovilompolo IMG 0278

 

Puotikarin Revontulisauna 

Puotikarin satamassa on kaunis merenrannalla sijaitseva sauna, jossa voi löylyissä ihastella merellisen taivaan värejä. Usein myös revontulia.

Hinta: 50€/henkilö

Minimi: 2 henkilöä

Lisätietoja ja varaukset:

Arto Ponkala, arto.ponkala@gmail.com

IMG 3810