Huvilompolon mökit 

sijaitsee Karungissa, noin 24 km Tornion keskustasta pohjoiseen, upealla paikalla Tornionjoen rannalla. Pihapiiriin kuuluu hyvin varusteltu mökki, jossa kaksi makuuhuonetta, toisessa suihku ja wc, tupakeittiö, takka, pikku wc ja terassi sekä kaksikerroksinen aitta, rantasauna, leikkimökki ja mutterikota.

Kahden vapaana virtaavan kosken, Kukkolankosken ja Matkakosken välissä sijaitseva Huvilompolo on mainio paikka kalastusharrastajille Lapissa. Saalisvaihtoehtoja löytyy punalihaisesta lohesta aina onkiahveneeseen. Isolla jokiveneellä voi koko perhe kalastaa, pienemmät onkien ja isommat vaikka perholla. Talvella pilkkivedet ovat mitä mainioimmat.

Valaistu hiihtolatukin löytyy lähietäisyydeltä. Harrastaa voi myös aurinkohiihtoa jäällä tai lumikenkävaellusta.

Uutena harrastusvaihtoehtona on  Karunki-Kantojärvi- vaellusreitti, n.20 km. Reitillä on useita laavuja tulistelupaikkoineen ja upea lintutorni Natura/suoalueen reunassa.

Hovilompolo, Husantie 4, 95530 Tornio

Esko Kivilompolo, puh: +358 (0)40 531 9353, ekivilompolo@pp.inet.f

Pohjolan Safarit

Pohjolan Pirtti on alunperin 1900 luvun alussa rakennettu perä-pohjalainen maalaistalo joka on muutettu tilausravintolaksi. Talo siirrettiin Kukkolankoskelle Tervolasta. Talon historia on läpileikkaus maataloutta, kauppaa ja nuorisoseuratoimintaa. Nykyisin Pirtti on Pohjolan Safarien tilausravintola ja safaritalo.   

Pirtti sijaitsee Kukkolan kylässä, perinteisessä maalaismaisemassa, 15 km Tornion kaupungista pohjoiseen sijaitsevan Kukkolankosken niskalla. Isoon pirttiin mahtuu mukavasti noin 80 hengen ryhmä.

Kukkolan vierastalot

Tasokkaaksi rakennetut ja hyvin varustellut huoneistot sijaitsevat Kukkolankoskella, perinteisessä maalaismaisemassa. Talot sopivat hyvin kaikille, jotka arvostavat kunnon majoittumista.

Huoneistot

Kukkolankosken kodikkaat mökkihuoneistot on suunniteltu ja rakennettu sekä lomaileville lapsiperheille että aktiivisille aikuisille. Mökkihuoneisto on suurehkon hotellihuoneen kokoinen. Kaikissa huoneistoissa on oma wc, suihku,tv, minikeittiö, kaksi sänkyä, yksi perinteinen ns 'sivusta vedettävä' puusänky (185 cm). Kylpyhuoneen lisävarusteita ovat saippua, shampoo ja hiustenkuivain. Minikeittiö on varustettu jääkaapilla, mikroaaltouunilla, kahvin- ja vedenkeittimellä, sekä peruskeittiövarusteilla neljälle hengelle.

Yhteen mökkihuoneistoon mahtuu mukavasti neljän hengen perhe, (kaksi aikuista ja kaksi lasta) ja toki tilaa löytyy myös yli neljän hengen perheillekin, Vierastaloilla on myös kolmen makuuhuoneen ( 6 vuodetta) huoneistoja.

Yhteensä 14 huoneistoa

Varaukset ja lisää tietoa:

+358 (400) 692-301

 info@nordicsafaris.com