Majoitus

Hovilompolon mökki sijaitsee Karungissa, noin 24 km Tornion keskustasta pohjoiseen, upealla paikalla Tornionjoen rannalla. Pihapiiriin kuuluu hyvin varusteltu mökki, jossa 2 makuuhuonetta, toisessa suihku ja wc, tupakeittiö, takka, pikku wc ja terassi sekä kaksikerroksinen aitta, rantasauna, leikkimökki ja mutterikota.

Kahden vapaana virtaavan kosken, Kukkolankosken ja Matkakosken välissä sijaitseva Huvilompolo on mainio paikka kalastusharrastajille Lapissa. Saalisvaihtoehtoja löytyy punalihaisesta lohesta aina onkiahveneeseen. Isolla jokiveneellä voi koko perhe kalastaa, pienemmät onkien ja isommat vaikka perholla. Talvella pilkkivedet ovat mitä mainioimmat.

Valaistu hiihtolatukin löytyy lähietäisyydeltä. Harrastaa voi myös aurinkohiihtoa jäällä tai lumikenkävaellusta.

Uutena harrastusvaihtoehtona on  Karunki-Kantojärvi- vaellusreitti, n.20 km. Reitillä on useita laavuja tulistelupaikkoineen ja upea lintutorni Natura/suoalueen reunassa.

Varaa

 

Kukkolan vierastalot ovat tasokkaaksi rakennetut ja hyvin varustellut huoneistot sijaitsevat Kukkolankoskella, perinteisessä maalaismaisemassa. Talot sopivat hyvin kaikille, jotka arvostavat kunnon majoittumista.

kodikkaat mökkihuoneistot on suunniteltu ja rakennettu sekä lomaileville lapsiperheille että aktiivisille aikuisille. Mökkihuoneisto on suurehkon hotellihuoneen kokoinen. Kaikissa huoneistoissa on oma wc, suihku,tv, minikeittiö, 2 sänkyä, yksi perinteinen ns 'sivusta vedettävä' puusänky (185 cm). Kylpyhuoneen lisävarusteita ovat saippua, shampoo ja hiustenkuivain. Minikeittiö on varustettu jääkaapilla, mikroaaltouunilla, kahvin- ja vedenkeittimellä, sekä peruskeittiövarusteilla neljälle hengelle.

Yhteen mökkihuoneistoon mahtuu mukavasti neljän hengen perhe, (kaksi aikuista ja kaksi lasta) ja toki tilaa löytyy myös yli neljän hengen perheillekin, Vierastaloilla on myös kolmen makuuhuoneen ( 6 vuodetta) huoneistoja. Yhteensä 14 huoneistoa.

Varaukset ja lisää tietoa+358 (400) 692-301info@nordicsafaris.com