We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x
Tervolatalo kattaus

Tervolatalo

Tervolatalo sijaitsee viihtyisässä ympäristössä Kemijoen rannalla, josta matkaa Tervolan kirkonkylälle on vajaa kilometri. 1800-luvulla rakennettu vanhan ajan työväentalo on saneerattu tilausravintolaksi ja leipomoksi. Tervolatalo on antoisa kulttuurimatkailukohde sekä mainio juhla-, ruokailu- ja pysähdyspaikka.

Tervolatalon tilausravintola sopii hyvin erilaisten juhlien, tilaisuuksien ja kokousten pitopaikaksi. Asiakaspaikkoja on yli 200.

Kokouksia silmällä pitäen tarjolla on 40 hengen kokoustilat, jotka voidaan erottaa suuresta salista omaksi tilakseen. Tervolatalon yläkerrassa on 20 hengen kokoustila, josta avautuu huikea näkymä Kemijoelle.

Tervolatalon keittiön erikoisuuksia ovat oman leipomon tuotteet, kuten rieskat, pullat ja kampanisut sekä perinteiset peräpohjalaiset perinneruoat.

Museotie 13, 95300 Tervola

Yhteystiedot:

matti.alatalo@tervola.fi

044 291 8011

www.tervolatalo.fi/