Savotta

Sijaitsee kauniilla paikalla, Kemijoen varrella vain noin 8km:n päässä Kemin keskustasta. 

Savotan tiloissa on oivallinen mahdollisuus järjestää juhlia, kokouksia, virkistyspäiviä ja majoittua.  Kesällä 2017 pihalle on rakennettu iso 40 hlö:n kota, jossa kotaruokailut ja kokkikurssit on mahdollisuus järjestää. 

Ravintolassa on mahdollisuus järjestää ruokailut 120 hlö.lle, ja ravintola on tilauksesta auki. Suunnitteletpa juhlia, kokousta tai muuta tilaisuutta jossa voi nauttia hyvästä ruoasta sekä paikan antamasta rauhasta, Erävalakia auttaa teitä mielellämme. Ravintolassa on A-oikeudet. Ravintola toimii myös majoittujien vastaanottona ja aamupala tarjoillaan tässä tilassa.

Erävalakialla on vuokrattavia mökkejä, rauhallisessa  luonnonrauhallisessa ympäristössä. Mökit ovat toukokuussa 2017 sisätiloiltaan remontoidut. Kaikissa mökeissä on keittomahdollisuudet ja mökin hintaan kuuluu yhteisen saunan, wc-tilojen sekä takkahuoneen käyttö erillisessä rakennuksessa. Aamiainen on varattavissa lisämaksusta. 

Mahdollisuus vuokrata "läskipyöriä" joilla voit lähteä pyöräilemään upeisiin maisemiin. Ja mikäli mielesi tekee vesille ihailemaan maisemia tai kenties kaloja
narraamaan, voitte vuokrata veneet meiltä.

Yhteystiedot:

Erä-Valakia
Vähä Kuivanuorontie 29
94300 Kemi
puh:+358 40 656 2882

info@eravalakia.fi