We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x
Suuri kokoustila

Joentalon kokous- ja koulutustilat

Torniossa sijaitsevan Peräpohjolan Opiston päärakennuksen Joentalon tilat taipuvat moneksi. Joentalon valikoimasta löytyvät mm. monipuoliset ja nykyaikaiset kokous- ja koulutustilat sekä upeat puitteet yritys- ja perhejuhlien järjestämiseen aivan Tornionjoen rannalla. Monipuoliset ja toimivat tilat, tämän päivän vaatimukset täyttävä tekniikka sekä herkullinen kotiruoka ovat Peräpohjolan Opiston Joentalon vahvuudet haasteellistenkin kokousten ja tilaisuuksien järjestelyjen onnistumisessa. 

Joentalon useissa tiloissa voidaan järjestää kokouksia ja tilaisuuksia. Tilojen perusvarustukseen kuuluvat fläppitaulu, dataheitin, langaton verkkoyhteys (WLAN) sekä äänentoistovalmius. Tilauksesta luentotiloihin voi saada myös kannettavan tietokoneen. Joensalissa on lisäksi induktiosilmukka ja simultaanitulkkausvalmius.

Peräpohjolan Opiston idyllisen pihapiirin rakennukset tarjoavat loistavat puitteet majoittumiseen niin ryhmämatkailijoille kuin seminaariväellekin. Läpi vuoden on tarjolla 60 henkilölle lähes hotellitasoisia kahden hengen huoneita. Kesällä majoituskapasiteettia on 140 hengelle.

Joentalo

Osoite: Kivirannantie 13-15, 95410 Tornio

Yhteystiedot:
Marja-Leena Dunder, asiakaspalvelupäällikkö
puh. 040 536 4423
myyntipalvelu@ppopisto.fi