Talviset ulkoulupäivät koko perheen ulkoilukeskuksessa - pienille sekä isommille ryhmille!

Haluatko kokeilla lumilautailua tai laskettelua tai nauttia ulkoilmasta pulkkamäessä? Kaikkea tätä voit tehdä meillä! Tarjoamme hyvät mahdollisuudet tulla ja viettää vapaa-aikaa kavereidesi, perheen tai vaikkapa työkavereidesi kanssa. Rinteemme sopivat erityisen hyvin aloitteleville junioreille tai kokoneillekin laskijoille!

Laskettelu ja lumilautailupaketti - sisältää kaiken tarvittavan!

Nauti laskettelusta tai lumilautailusta Kallin rinteissä! Raikas ilma ja hauskanpitoa läheistesi kanssa - täydellinen yhdistelmä. Rinteemme soveltuvat erittäin hyvin aloittelijoille ja perheille. Ota siis koko perhe mukaan ja tule meille urheilemaan! Pakettiin sisältyy 2h hissilippu sekä 2h välinevuokra ja tarvittaessa kuljetus. 

Hinta: 58€ / henkilö

Ohjaajan kanssa laskettelemaan tai lumilautailemaan - täydellinen aloittelijoille!

Tarjoamme ohjattua toimintaa laskettelun ja lumilautailun merkeissä. Ryhmässä voi olla eritasoisia laskijoita, räätälöimme päivän sen mukaan. Pakettiin kuuluu hissilippu, välineet ja ohjaus. Et siis tarvitse kuin lämmintä vaatetta mukaan! Sopii erittäin hyvin työporukan virkistyspäiväksi, matkailijoille, aloittelijoille sekä perheille!

Hinta: 69 € / henkilö

Vietä hauska päivä raikkaassa ulkoilmassa pulkkaillen!

Haluaako ryhmäsi nauttia hyvästä seurasta perinteisessä pulkkamäessä? Me tarjoamme teille välineet ja edestakaisen kuljetuksen keskuksemme pulkkamäkeen. Teidän ei tarvitse kuin pukea lämmintä vaatetta päälle ja me huolehdimme loput. Pulkkamäessä on nuotiopaikka ja rinteemme kahviosta voi myös ostaa herkkuja. Loistava tapa viettää laatuaikaa isommallakin porukalla!

Hinta: 35€ / henkilö

Soita ja varaa: 0400 175 347
info@outdoorcenterkalli.com