Järjestämme ryhmille ohjelmaa nyt myös kesällä!


Paintballpaketti

Paketti sisältää paintballpelin Kallilla. Pakettiin kuuluu maski, värikuula-ase, 500 kuulaa ja ohjauksen.

Hinta: Arkisin 35€/henkilö, Viikonloppuisin 40€/henkilö


Paintballpaketti Kallilta Hoviin - täydellinen virkistyspäivä!

Paketti sisältää paintball pelin Kallin Hiihtokeskuksessa, jonka jälkeen limusiinikuljetus Hovipizzaan syömään. Vauhdikkaiden pelien jälkeen ryhmä pääsee nauttimaan Tervolahovin mahtavista antimista. Ravintola Hovipizza on rento koko perheen ravintola, joka tarjoilee makoisat pizzat sekä erilaiset kebab- ja hampurilaisateriat.

Hinta: 90€/henkilö

Luxus Paintball Hovissa

Luxus – paketti pitää sisällään paintball- tai Frisbeegolfpelit Kallin rinteessä sekö limusiinikuljetuksen Tervolahoviin. Vauhdikkaiden pelien jälkeen ryhmä pääsee nauttimaan Tervolahovin mahtavista antimista. Paikanpäällä ryhmää odottaa lämmitetty kotasaunaosasto rannalla, poreammeilla sekä 40 henkilön kodalla höystettynä. Pakettiin sisältyy myös ruokailu ravintola Tervolahovissa. Menussa on lankkupihvi, -lohi ja -kana. Omien juomien juhlatila käytössä. Myös omien juomien nauttiminen saunaosastolla sallittua! Tämä ohjelmapaketti sopii erinomaisesti synttäreille ja polttareille!

Hinta: 150€/henkilö

Hovin pro action

Hovin PRO action- paketti on paranneltu versio Luxus paketista. Tähän pakettiin kuuluu myös limusiinikuljetus edestakaisin, sauna ja ulkoporeamme sekä ruokailu. Näiden lisäksi ryhmällä on mahdollisuus valita itselleen sopiva aktiviteetti.

Kesäisin on tarjolla Kallin rinteen radoilla frisbeegolfia tai paintballia. Talvisin laskettelua tai lumilautailua.  

Aktiviteetin jälkeen Tervolahovissa ryhmä pääsee nauttimaan kotasaunaosastosta , joka sisältää ulkoporeammeen, paljun sekä 40 henkilön tunnelmallisen kodan. Ruokailun lisäksi Hovissa ohjelmaan sisältyy ravintolapalvelut, yökerho sekä elokuvateatteri. 10 henkilön banaaniajeluita joella ja majoitusta aamupalalla ei myöskään ole paketista unohdettu.

Yhteen pakettiin sisältyy siis kaikki mitä voi toivoa!

Hinta: 190€/henkilö

Lisätiedot ja varaukset: 0400 175 347
info@outdoorcenterkalli.com