Kallin Hiihto- ja ulkoilukeskus 

Kalli on Meri-Lapin ulkoilukeskus, joka sijaitsee Keminmaassa. Kallilla voit talvisin harrastaa laskettelua, lumilautailua, hiihtoa ja laskea pulkkamäessä tai viettää vapaa-aikaa makkaraa paistellen. Keskuksesta löytyy rinne aloittelijoille sekä kokeneemmallekin laskijalle. Parkin puolelta löytyy erilaisia suorituspaikkoja, kuten reilejä, boxeja sekä half pipe. Kallilla järjestetään myös laskettelu- ja lumilautailukursseja, mikäli haluat oppia uuden harrastuksen rinteessä. Kallin ympäri meneviä hiihtolatuja löytyy reilu 17km ja valaistua latua 5km. Hiihtokeskuksen alaosasta löytyy myös kahvio, josta voi ostaa ruokaa ja kuumaa juotavaa samalla kun koko perheen kanssa ulkoilee hyvän harrastuksen parissa. 

Hissiliput

Mitä sitä turhaa kiipeämään, kun voi matkustaa mukavasti hissillä! Hissiliput voi ostaa itselle tai koko perheelle Kallin kahviosta tai verkkokaupasta. Lippu oikeuttaa lasketteluhissin käyttöön rinteen aukioloaikana lipussa näkyvänä aikana. Pidäthän hissilippusi myös näkyvillä hissiin mentäessä tai hissityöntekijän sitä pyytäessä, vaikkapa takkiin tai housuihin kiinnitettynä!

Kausikortilla saa mahdollisuuden lasketella, lautailla ja käyttää lasketteluhissiä aukioloaikojen puitteissa vaikka jokaisena talvipäivänä. Kausikortilla laskeminen on myös edullista, rinteiden ollessa auki yli 120 päivää talvessa, yhden laskettelupäivän hinnaksi tulee alle pari euroa. Näin edullista ja hauskaa liikuntaharrastusta talvipäiville on todella harvassa.

Meillä on käytössä SnowCard lippujärjestelmä. SnowCard on etäluettava ja uudelleenladattava kortti. Kortti tarvitaan hissiin pääsemiseksi. Kortista veloitetaan yhden kerran 5€. Jos sinulla ei vielä ole SnowCard-korttia, voit lunastaa sen lipunmyynnistä ensikäynnillä. Mikäli olet jo hankkinut SnowCard-kortin voit ladata siihen myös Kallin hiihtokeskuksen lipputuotteita

Hinnat talvi 2018 - 2019

Hissiliput

Lapset alle 11v.

Nuoriso 12-17v,

opiskelijat, eläkeläiset

Aikuiset

1 tunti 14,00€ 16,00€ 18,00€
2 tuntia 16,00€ 18,00€ 26,00€
3 tuntia 19,00€ 21,00€ 30,00€
Päivälippu 28,00€ 30,00€ 34,00€
Kausikortti 230,00€ 230,00€ 230,00€

 

Alle 7-vuotiaat kypärä päässä ja vanhempien seurassa eivät tarvitse hissilippua.

Osta hissi lippu

Osta kausikortti


 
Välinevuokraamo

Välinevuokraamosta löydät hyvät laskettelu- ja lautailuvälineet laajalla skaalalla, taaperon kypäristä konkarin kenkiin. Olit sitten vasta-alkaja, satunnainen harrastaja tai kiinnostunut laskettelusta/lautailusta, löydämme varmasti sinulle sopivat välineet vuokraamosta.

Vuokravälineiden säätö hoidetaan aina asiakkaan mittojen ja tarpeiden mukaan paikan päällä ystävällisen henkilökunnan toimesta. Tule nappaamaan laadukkaat laskettelumonot, lautailukengät, lumilaudat tai sukset vuokraamostamme koko perheen tarpeisiin. Henkilökunnalta saat myös apua ja neuvoja, jos omien välineiden käytössä tai säädöistä on kysyttävää.

Pulkkamäkeen et tarvitse lippua - voit siis tulla lapsesi kanssa viettämään aikaa, ja vuokraamosta on myös mahdollista vuokrata pulkat, liukurit ja ufot hintaan vaikkapa koko päiväksi. Energiakaan ei varmasti lopu kesken, kun välillä käy tankkaamassa Kallin kahviossa, jossa lähtee nälkä niin juniorilta kuin juniorin huoltohenkilökunnalta.

 

Välineet

Lapset,eläkeläiset ja opiskelijat

Aikuiset           
1 tunti 11,00€ 15,00€
2 tuntia 16,00€ 19,00€
3 tuntia 18,00€ 22,00€
Päivä 26,00€ 32,00€
Kengät, monot ja kypärä 5,00€ 10,00€

 

Fatbike vuokraus 

 

Fatbike pyörällä voit nauttia luonnosta niin kesällä kuin talvellakin! Kallin ympäri kulkee hyviä pyöräily reittiejä, jonne on helppo lähteä suoraan välinevuokraamosta. Voit myös vuokrata pyörän mukaasi vaikkapa mökille!

 

Hinnasto - Fatbike 

3h 15€
1pv 30€
2pv 50€

 

Kiitämme kuluneesta talvikaudesta ja avaamme jälleen kesäkuun alussa!