Hiihtokoulu

DUMLE LASKETTELUKOULU YLI 7-VUOTIAILLE

Dumlekurssi on lapsille ja nuorille suunnattu laskettelu- ja lumilautailukoulu. Kurssilla opetellaan laskettelun ja lumilautailun alkeita ja se antaa hyvän pohjan harrastukselle. Kurssin tavoitteena on, että juniori oppii laskemaan rinteessä itsenäisesti ja turvalliseti.Dumle-suksikurssiin sisältyy 3x 60min opetusta, käytettävät välineet ja hissilippu.  Kurssi järjestetään joka viikko keskiviikosta perjantaihin kello 19.00-20.00.

Kurssin hinta: 90€/lapsi

 

DUMLE LUMILAUTAILUKOULU YLI 7-VUOTIAILLE 

Dumle lumilautailukoulu on alkeiskurssi, jossa opetus lähtee ihan puhtaasti siitä, että kuinka lumilautailuvälineitä käytetään. Tavoitteena kurssilla on oppia laskemaan ja toimimaan turvallisesti rinteessä. Dumle-lautailukurssiin sisältyy kolmena päivänä 90min opetusta, käytettävät välineet sekä hissilippu kurssin ajaksi.  Kurssi järjestetään joka viikko keskiviikosta perjantaihin kello 16.00-17.30.

Kurssin hinta: 100€/lapsi

 

PÄTKISKURSSI- LASKETTELUKOULU 4 - 7 VUOTIAILLE

Pätkiskurssi on lapsille suunnattu laskettelukurssi. Kurssilla opetellaan laskettelun alkeita ja se antaa hyvän pohjan harrastukselle. Kurssin tavoitteena on, että lapsi oppii hissin turvallisen käytön ja laskettelun alkeet. Pätkiskurssiin sisältyy 2 x 60min opetusta, käytettävät välineet ja hissilippu. Kurssi järjestetään joka viikko keskiviikosta torstaihin kello 17.45-18.45.

Kurssin hinta: 80€/lapsi

 

YKSITYISTUNNIT

Yksityistunnit on hyvä tapa oppia uusi harrastus tai päivittää jo opittuja taitoja. Yksilöllisen opastuksen kera on helppo perehtyä laskettelun ja lautailun kiehtovaan maailmaan turvallisesti. Yksityistunnit eivät katso ikää tai sukupuolta, ja joka päivä on hyvä päivä aloittaa! Tunnit räätälöidään aina tarpeiden ja lähtötason mukaisesti.

Kurssin hinta: 60€/tunti

Soita ja varaa: +358 400 175 347
info@outdoorcenterkalli.com