Kausikortti kannattaa: päivä jopa alle pari euroa!

Kausikortilla saa mahdollisuuden lasketella, lautailla ja käyttää lasketteluhissiä aukioloaikojen puitteissa vaikka jokaisena talvipäivänä. Kausikortilla laskeminen on myös edullista: rinteiden ollessa auki yli 120 päivää talvessa, yhden laskettelupäivän hinnaksi tulee alle pari euroa. Näin edullista ja hauskaa liikuntaharrastusta talvipäiville on todella harvassa!

Kausikortti on voimassa koko rinnekauden aina kevääseen saakka. Vaikka naama tuleekin nopeasti tutuksi, pidäthän kausikorttisi myös näkyvillä aina hissiin mentäessä!

Henkilökohtainen

Kausikortti on henkilökohtainen. Nappaa siis kuva itsestäsi mukaan, kun tulet noutamaan korttia kahviosta. Verkkokaupasta ostettu kausikortti luovutetaan maksukuittia vastaan.

Tapahtumat:

 

31.12 Uuden vuojen pileet 

Soihtulasku ja Ilotulitus

 

2018:

Tulossa!

Kesäleirit lapsille

Suositut leirit tulevat myös ensi vuonna, saadaan pitää hauskaa taas ihanien leiriläisten kanssa. Mitäköhän kujeiluita ensi vuonna keksitäänkään!

Athlete Games Kalli

Vuoden suosituin tapahtuma tullaan järjestämään myös vuonna 2018. Radasta tulee haastavampi ja oheistoimintaa tullaan lisäämään. Treenaaminen kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin!