We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x
Kallin hiihtovuokraamo web

Kallin välinevuokraamo

Välinevuokraamosta löydät hyvät laskettelu- ja lautailuvälineet laajalla skaalalla, taaperon kypäristä konkarin kenkiin. Olit sitten vasta-alkaja, satunnainen harrastaja tai kiinnostunut laskettelusta/lautailusta, löydämme varmasti sinulle sopivat välineet vuokraamosta. Vuokravälineiden säätö hoidetaan aina asiakkaan mittojen ja tarpeiden mukaan paikan päällä ystävällisen henkilökunnan toimesta. Henkilökunnalta saat myös apua ja neuvoja, jos omien välineiden käytössä tai säädöistä on kysyttävää. 

Pulkkamäkeen et tarvitse lippua - voit siis tulla lapsesi kanssa viettämään aikaa, ja vuokraamosta on myös mahdollista vuokrata pulkat, liukurit ja ufot vaikkapa koko päiväksi. Energiakaan ei varmasti lopu kesken, kun välillä käy tankkaamassa Kallin kahviossa, jossa lähtee nälkä niin juniorilta kuin juniorin huoltohenkilökunnalta.

 

Vuokravälineet hinnasto

Välineet

Lapset,eläkeläiset
ja opiskelijat

Aikuiset           

1 tunti

11,00€*

15,00€

2 tuntia

16,00€*

19,00€

3 tuntia

18,00€*

22,00€

Päivä

26,00€*

32,00€

Kengät, monot
ja kypärä

5,00€/pv

10,00€/pv 

 

* Sisältää sukset, monot, kypärän ja sauvat tai lumilaudan, monot ja kypärän.Kallin Fatbike vuokraus - ympärivuoden

Kampanja kallin hiihtokeskus 5Fatbike pyörällä voit nauttia luonnosta niin kesällä kuin talvellakin! Kallin ympäri kulkee hyviä pyöräily reittiejä, jonne on helppo lähteä suoraan välinevuokraamosta. Voit myös vuokrata pyörän mukaasi vaikkapa mökille!

      Hinnat - Fatbike

3h

15€

1pv

30€

2pv

50€