We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Kausikorttikampanja 2020-2021 

 KAUSIKORTTIKAMPANJAN USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET 

Miten osallistun kausikorttikampanjaan? 

Osallistuaksesi kausikorttikampanjaan tulee sinun ilmoittautua mukaan täyttämällä varauslomakkeen tiedot nettisivuillamme. Ilmoittautumislinkin löydät kausikorttikampanjan nettisivulta.

Onko kausikorttikampanjaan ilmoittautuminen sitova? 

Kausikortti varaus on sitova, eikä siinä ole peruutusoikeutta. Noudatamme kuluttajaviraston etämyyntiohjeita. Ohjeiden mukaan etämyynnin 14 vrk peruutusoikeus ei koske liikunta- eikä vapaa-ajanpalveluita.  

Mistä tiedän, että ilmoittautumiseni kausikorttikampanjaan on onnistunut? 

Täytettyäsi yhteystiedot varaustietoihin nettisivuillemme, sinulle ilmestyy ruutuun teksti "kiitos varauksestasi". Mikäli olet epävarma onko varaus tullut perille, ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@ulkoilukeskuskalli.fi

Veloitetaanko kausikorttikampanjan kausikortin hinta 120,00€ heti ilmoittautumisen yhteydessä?

Ei. kausikortti maksetaan vain siinä tapauksessa, mikäli kausikorttikampanja toteutuu. 

Kausikorttikampanjan toteutuessa, kuinka maksan kausikorttini? 

Lähetämme laskun sinulle ja kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä. Varauksen yhteydessä, voit valita maksatko laskun yhdessä vai kahdessa erässä. Lähetämme laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Veloitetaanko summa minulta, vaikka kampanja ei toteutuisikaan?   

Ei. Maksu veloitetaan ainoastaan mikäli kampanja toteutuu. 

Tuleeko minun ostaa kausikortti normaalihintaan mikäli kampanja ei toteudu? 

Ei. Ilmoittautumalla kausikorttikampanjaan et sitoudu ostamaan kausikorttia normaalihinnalla. 

Kuinka kauan kausikorttikampanjan kausikortti on voimassa? 

Kausikortti on voimassa koko talvikauden 2020/2021. Kausikortti on voimassa, kun se on maksettu. Talvikauden pituus ja avoinna olevien rinteiden/hissien määrä vaihtelee olosuhteiden mukaan. 

Onko kausikorttikampanjan kausikortti henkilökohtainen? 

On, kausikortit ovat henkilökohtaisia. Mutta voit ostaa kausikortin myös lahjaksi, ensi kauden alussa kausikortti ladataan etälukukorttiin, joka on henkilökohtainen.

Mistä tiedän, että kampanja toteutuu? 

Kampanjan toteutumisesta ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla ja Kallin facebookissa. Kampanjan toteutuessa lähetämme laskun sinulle.  

Mistä saan kausikortin kampanjan toteutuessa? 

Saat lunastaa kausikorttisi Kallin hiihtokeskuksen lipunmyynnistä talvikauden 2020-2021 alkaessa. Varaudu esittämään maksukuitti lipunmyyntipisteessä, voit näyttää sen puhelimesta tai paperisena.  

Mitä jos kampanja ei yllä tavoitemäärään? 

Kampanja ei toteudu ja maksua ei peritä, jos varattujen kausikorttien kappalemäärä ei yllä tavoitteeseen (650 kappaletta). Kallin hiihtokeskuksella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä. Kampanja hyväksymisestä ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla, lähetämme myös sähköpostin kampanjaan ilmoittautuneille henkilöille. 

Olen jo ostanut kalliimman ennakkohintaisen kausikortin Kallin hiihtokeskukselle, voinko kuitenkin osallistua kausikorttikampanjaan? 

Voit osallistua kausikortti kampanjaan: Ilmoittaudu normaalisti mukaan Kallin hiihtokeskuksen nettisivuilla. Mikäli kampanja toteutuu, maksat kausikortin hinnan 120,00 € ja kallin Hiihtokeskus hyvittää sinulle aiemmin ostamasi ennakkohintaisen kausikortin hinnan kokonaisuudessaan. 

Minkä ikäinen tarvitsee kausikortin/hissilipun? 

Alle 7-vuotias kypärä päässä ja vanhemman seurassa laskeva ei tarvitse hissilippua. 

Teitkö kausikorttivarauksen onnistuneesti, mutta et saanut laskua sähköpostiisi? 

Tarkista löytyykö lasku roskapostikansioista tai mainossähköpostikansiosta. Mikäli et löydä laskua niistäkään, niin ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@ulkoilukeskuskalli.fiLisää sähköpostiviestiin tiedot millä nimellä varaus on tehty, kuinka monta kausikorttia varasit ja koska varaus on tehty. 

Mikäli sinulla tulee kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä joko puhelimitse numeroon 0400175347 tai sähköpostitse info@ulkoilukeskuskalli.fi