We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Järjestämme ryhmille monenlaisia aktiviteetteja Kallin hiihtokeskuksessa. Palvelumme ovat erityisen suosittuja syntymäpäiville ja polttareille sekä Tyky-päiville! Räätälöimme ohjelman ryhmille sopiviksi.

 kallin hiihtokeskus paintball2

 

Värikuulasota 

Paintball on urheilua parhaimmillaan. Paintballissa käytetään hiilidioksidilla tai paineilmalla toimivaa merkkainta eli värikuula-asetta kuulien ampumiseen. Pelissä joukkueiden päämääränä on puolustaa omaa lipputukikohtaansa, sekä yrittää ryöstää vastustajan lippu. Voittaja on joukkue, joka tuo vastustajan lipun omaan tukikohtaansa tai on eliminoinut vastustajat pelistä värikuula-aseella.

HINNASTO

Arkisin 40,00€ / päivä
(Sis. merkkaimen, maskin, painepullon, + 500 kuulaa)

Viikonloput - 45,00€ / päivä
(Sis. merkkaimen, maskin, painepullon, + 500 kuulaa)

Lisäkuulapussi 15,00€ (Sis. 500 kuulaa)
Painepullon täyttö 5,00€

Varaukset:

+358 400 175 347

info@ulkoilukeskuskalli.fi

athlete games kalli 620360

Athlete Games Kalli

Järjestämme esteratajuoksu kilpailun Kallin upeassa maastossa myös kesällä 2019. Rakennamme radan, joka haastaa kilpailijan selvitymään fyysisesti haastavista ja toimivaa tiimi erilaisesta esteestä. Haastavia esteitä ovat mm. "Irishtable", "Viimeinen virsi" sekä "Kontti". Athlete Games Kalli kilpailussa on ideana itsensä voittaminen, tiimityö sekä tahdonvoima.

AGK kilpailuun joukkue voi osallistua kilpaluokkaan tai sitten hupiluokkaan. Kilpaluokassa nopeimmille on luvassa palkinnot ja hupiluokassa paras asu, asenne sekä joukkuehenki voittaa! 

Haastamme myös yritykset mukaan kisaan! Yritys kerää 1-6 henkilön joukkueita, keksii joukkueellensa nimen ja lähtee kehittämään tiimityötään sekä haastamaan omia äärirajojaan! Panostaminen pukeutumiseen ja joukkueen näkyvyyteen on suotavaa!