Su 16.7. VinksinVonksin lasten seikkailullinen kävelykierros Kemin sisäsatamassa

Noin tunnin kestoiset kierrokset alkavat klo 11, 13 ja 15
Kierros alkaa Meripuiston laululavalta, jossa oppaiden kanssa lapset askartelevat seikkailukierrokselle taikasauvat ja valmistautuvat kierrokselle. Oppaat ohjaavat lapset seikkailumielisesti historian ja satujen maailmaan lorujen ja loitsujen kera. Kierretään Meripuiston museoaluetta ja sisäsatamaa haltijoita ja peikkoja kiertäen merirosvotarinoista puhumattakaan. Kierroksen hinta 3 €/lapsi. Säävaraus.

La 22.7. klo15 - 18 FoodWalk kävelykierros

Oppaan matkassa kävelykierroksella kierretään Kemiä ja nautitaan paikallisista ruokaherkuista eri ravintoloissa. Kierros aloitetaan ravintola Puistopaviljongista, jossa nautitaan alkuruoka. Kävellen siirrytään kohti historiallista hotelli Merihovia, jossa pääruokaa nauttiessa kuullaan tarinaa hotellin historiasta ja kummituksista. Tuokion jäälkeen jatketaan kohti Kemin kaupungintalon näköalakahvillaan, Panorama Cafe, jossa kaupunkimme näköalojen lisäksi nautitaan jälkiruokana kahvilan erikoisuutta.
Kierroksen hinta 35 €, sisältää opastuksen ja ateriat. Ruokajuomat kukin kustantaa itse. kävelykierrokselle kannattaa varautua sään mukaiseen asustukseen.
Ilmoittautuminen ja ruoka-allergiat viimeistään 18.7. mennessä puh. 044 0451 156 tai merilapinmatkailuoppaat@gmail.com.

Su 23.7. klo 13 -15 Woimanaisia Kemissä
Kulttuurikeskuksen edestä alkavalla kävelykierroksella kierretään Kemiä ja kuullaan tarinoita kaupungin historiassa vaikuttaneista Woimanaisista. Kaupungin perustamisesta asti on naiset olleet osana kehitystä ja kaupunkirakentumista niin kuin myös kulttuurin ja taiteen nostajina. Harva nainen kuitenkaan muistuu mieleen vaikka katkuvaan jälkensä on jättänyt. Kemin Woimanaisia kierroksella tutustuaan kaupunkimme vaikuttaviin naisiin nykypäivään asti. Tapuhtama on maksuton. Säävaraus.Tervetuloa.